ivasclub.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Alege tu
Informatii
Marci produse

Despre noi

            Echipa noastră a fost creată și închegată prin prisma pasiunii comune pentru mașini. Având în vedere faptul că inclusiv discuțiile din pauzele de prânz se învârt aproape mereu în jurul specificațiilor tehnice ale mașinilor, cu siguranță suntem echipa potrivită pentru tine.

            Suntem mândri de faptul că echipa IVAS este alcătuită exclusiv din profesioniști în domeniul auto. Specialiștii noștri au cunoștințe extinse în ceea ce privește mărcile și modelele autoturismelor, noile apariții de pe piață, precum și în domeniul tehnic a autoturismelor. Am ajutat mii de clienți să își găsească mașinile lor ideale.

            Pe lângă pasiunea pentru mașini, ne unesc puternic și valorile în care credem. Ne ghidăm activitatea profesională după principiile corectitudinii și transparenței, asigurându-ne mereu că nu vindem niciun produs pe care noi înșine nu l-am achiziționa. Ne tratăm clienții ca pe membri ai familiei și le punem la dispoziție doar produse de calitate înaltă ascuns. Mai mult decât atât, ne caracterizează onestitatea și flexibilitatea. Ne oferim tot sprijinul clienților care pur și simplu, nu știu de unde să înceapă căutările. Cei care ne solicită serviciile ajung să ne devină clienți pe viață, lucru care ne onorează și ne confirmă faptul că facem lucrurile așa cum trebuie.

Cere Oferta
Piese Auto
Cautare
Autentificare
Adresa de email:
Parola:
FOCSANI - office.focsani@ivas.ro
">E-mail:

GALATI - office@ivas.ro
FOCSANI - office.focsani@ivas.ro
 • Program service: Luni-Vineri: 08:00-17:00
  Program showroom: Luni-Vineri: 09:00-17:00

  Adresa: 
  GALATI - 800339 Galati, Strada Saturn nr. 36
  FOCSANI - 620146 Focsani, Calea Munteniei km 180 + 300
 • anpc-salanpc-sal
  Website detinut de IVAS S.R.L., CIF: RO1646221, Reg.Com: J17/1831/1991